Utsättningssymtom

Testosteron missbruk, utöver andra anabola androgena steroider, har många biverkningar på hälsan hos både män och kvinnor som diskuterats i denna artikel . Än; vissa fortfarande försöker ta det med avsikt att släppa efter att ha nått sina kroppsliga mål; men ledsen att säga; inte så fort!

Testosteron tillbakadragande har negativa och ibland farliga symptom när du slutar att ta det, det är därför det finns specialiserade rehabiliteringscentra för gradvis avvänjning användare av testosteron. De nästa symptom är mest känd, men svårighetsgraden av varje skiljer sig från en person till en annan.

Testosteron

Testosteron abstinenssymptom

– humörstörningar, humörsvängningar och depression; som anses vara en av de vanligaste farliga symptom)

– Anorexi (brist eller förlust av aptit på mat som leder till hälsa och psykiska problem)

– Insomnia (sömnlöshet)

– Minskad libido och sexlust

– Trötthet

– Huvudvärk

– Illamående

– muskel- och ledvärk

– Aggressiv och våldsamt beteende

– Förlust av muskeltillväxt

– Craving för steroider som leder till kontinuerlig missbruk

Men du har fortfarande chansen att naturligt öka testosteronnivåer utan sådana skadliga biverkningar.

 

Varför finns det abstinensbesvär?

Du kanske har märkt att beskriva dessa symptom med ordet ”tillbakadragande”, som om vi talade om beroendeframkallande drog, och en del av det är sant. Enligt National Institute on Drug Abuse; steroider kan leda till missbruk, även om de inte orsakar samma ”höga” som andra droger.

Den främsta orsaken anabola androgena steroider orsakar abstinensbesvär när du stoppar dem i första vänligen är att outsourcing för en viss hormon skapar fysiskt och psykologiskt beroende för det; kontinuerlig långtidsanvändning av T minskar kroppens känslighet för läkemedlet, och minskar kroppens produktion av det.

Fortfarande har en tanke på att ta T injektioner! Gå Fitnessyard forum om du har några frågor om saken.