Testofen

Testofen är ett extrakt av bockhornsklöver som man kunnat visa har intressanta effekter. Man har bland annat gjort en studie där man använde 600 mg Testofen precis den mängden som finns i Maxulin och kunde hitta väldigt intressanta effekter. Om du vill få i dig Testofen så rekommenderar vi att du testar Maxulin.

Varför inte prova Maxulin med Testofen?

maxulin

Få första 2 månaderna med 50% rabatt via testosterontillskott.se!

Endast 199kr (ord. pris 398kr)

Ingen bindnings eller uppsägningstid. Fri frakt!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: blå stjärnastjärna som är blåen blåstjärnablåa stjärnorstjärna som är halvblå

Läs vår recension om Maxulin!

bra produkt

Norska Norvital är företaget bakom produkten, de är godkända och medlemmar av ”Svensk Egenvård – Trygga val för din hälsa”. Att handla produkter av Svensk Egenvårds medlemmar är ett tryggt val för din hälsa, vilket vi på Testosterontillskott.se ser som väldigt viktigt och bra!

Vad gör Testofen?

vad gör testofen

Patenterade Testofen hjälper dig att frigöra det bundna testosteronet i din kropp. Även för de som har sett sitt testosteron sjunka så finns det ändå testosteron som är bundet som man kan frigöra.

Vad är Testofen?

Testofen är ett bockhornsklöver extrakt som innehåller över 100 fytokemiska beståndsdelar som furostanolsaponiner och steroida saponiner som har flera intressanta effekter på din hälsa. Testofen är ett unikt extrakt av bockhornsklövern som är standardiserat.

Innehållet i bockhornsklöver har man kunnat visa har effekt på din sexdrift och vitalitet, muskelmassa och fria testosteronvärden och minska negativa effekter  av  åldrande.

Funkar testofen?

Man har i flera studier sett intressanta effekter av Testofen så vi vågar absolut att säga att Testofen funkar.