TESTO MAX (SUSTANON)

 

För en välformad kropp och enorma prestanda, de kämpar för att en punkt där de måste kompromissa om många saker! Naturligtvis bra saker kommer aldrig lätt!

Deras kost är olika och deras övningar är mycket mer än ansträngande än övningarna vi gör varje dag! Bortsett från detta, de använder också vissa ämnen som kan hjälpa dem skynda sin bodybuilding och atletiska resultat.

Det har visat sig att användningen av steroider har reducerats till en mycket stor punkt nuförtiden.

 

Idrottare

steroider och testosteron

Förr i tiden, där kroppsbyggare och idrottare hade inget annat alternativ i stället för att förlita sig på dessa skadliga anabola steroider, har avancemang i forskning som bättre och säkrare suppleanter till dem i dag!

Anabola steroider är kraftfulla läkemedel, avsett för behandling av flera sjukdomstillstånd. Men dessa har använts av kroppsbyggare och idrottare över hela världen för att uppnå sina respektive mål.

Trots att så effektivt, har dessa inte ska godkännas av FDA och deras användning, förutom i syfte att behandla vissa hygienkrav betraktas som olagligt.

Anledningen är mycket tydlig. Dessa leder till skadliga biverkningar som ofta alltför intensiv för användarna att hantera.

Men innan jag diskutera några vanliga biverkningar anabola steroiderleder till både män och kvinnor; Låt mig först diskutera varför anabola steroider används ofta för:

GEMENSAMMA skäl för att använda anabola steroider:

  • För att stödja den snabba tillväxten av muskelmassa.
  • Att skära kroppsfetter.
  • För att förbättra energi och uthållighet för en power-packed prestanda.
  • För att öka libido.

Otvivelaktigt steroider hålla potential att tillgodose de flesta bodybuilding behov, dock det faktum att dessa leder till extrema komplikationer kan aldrig ignoreras.

 

Fått ett gott 16lbs & blev smalare med testomax

Du måste fortfarande träna och äta hälsosamt samtidigt på detta för att maximera dina resultat. Jag arbetade med testomax i 7 dagar i veckan, och efter ett måttligt strikt diet, med ett par fuska måltider per dag.

Jag gick från 188 pounds ner till 175 och fortfarande har samma styrka som tidigare.