Subkutana Testosteron injektionsställen

Testosteron Cypionate är fällt vinnaren av någon testosteronbehandling ute på Peak Testosteron Forum. Killar njuta av förutsägbarhet och det faktum att de kan själv injicera. Det är trevligt att ha en liten kontroll över något i ditt liv, va?  Men det är en fråga som kommer upp även subkutana eller intramuskulära injektioner är bättre. Enligt min mening finns det ingen större skillnad mellan de två, förutsatt att du injicerar lika stora mängder med samma frekvens. Men det finns män som har en annan uppfattning. (SubQ aldrig injiceras veckovis såvitt jag vet.) Jag kommer att lämna den åt sidan nu, men och försöka besvara om var den bästa platsen (s) arefor en människa att själv injicera IM (intramuskulär) Cypionate? Och jag tar upp självinjektion, eftersom mycket få läkarens kontor eller TRT kliniker kräver sina patienter att komma in för en injektion längre. Det finns i princip tre subkutana injuection webbplats val och, nej, det är inte rocket science ::

 

a) bukfett Pad området. De flesta av oss män, även om ganska mager, kommer att ha en liten ”band” av fett runt vår midsection nära naveln. 95 +% av män kan injicera SubQ (subkutant) in i detta område, typiskt mellan 1 och 3 inches till sidan av naveln. Det är där jag och de flesta SubQ killar injicera. Det är lätt. Det är nås. Det är synlig, etc. OBS: Subkutan hänvisar till att injicera i fettlagret strax under huden. Nålar är shortler än intramuskulär (och ofta tunnare): 5/16 eller 1/2 tum. b) Love handtag. Dags att sätta dessa love handles till en andra god användning? Återigen, de flesta män har en liten kudde av fett precis ovanför midjan på deras sidor. Läs varför en av våra affischer föredrar denna plats till någon annan: ”Jag tyckte att injicera inom fyra” min navel område orsakade blåmärken, smärta, och klumpar som skulle pågå i upp till en vecka. Om jag injicerar i min kärlek-handtag område på vardera sidan om min midja, jag får ingen av dessa symptom i det minsta. ”[1]

 

c) skinkor. Vissa män med mycket låg kroppsfett kommer att tycka att den sista plats de kan hitta tillräckligt med fett för att injicera är i gluts. Du måste vara uber noga med att injicera mer mot sidorna bara för att vara säker på att du undvika ischiasnerven. Jag ser inte många killar injicera här, men ett fåtal har. VARNING: Alltid gå med rekommendationer som ges av din läkare. Jag tror inte det? Delt och Quad. Vissa killar har injicerat SubQ i sitt överflöd (shouder) och quad (lår) förment. Detta är bra så länge det är verkligen tillräckligt med fett där. Många män har antagligen inte tillräckligt med fett, dock, och bör använda en av de mer uppenbara injektionsställen om de verkligen vill vara SubQ.