Omega-3

Omega-3 är viktigt att få i sig!

Omega-3 fettsyror och protein båda stöder testosteronnivåerna. Lax har de högsta nivåerna av D-vitamin än någon annan fisk. Och det manliga reproduktiva systemet kräver vitamin D för hälsa och god funktion.

Forskare har observerat en betydande ökning i testosteronnivåer hos men som kompletterade med vitamin D och Omega-3 jämfört med dem som inte gjorde det. Så förutom proteinet, vitaminer, mineraler och nödvändiga fettsyror, erbjuder omega-3 som ett hälsosamt alternativ till att öka testosteronnivåerna enkelt.

Övriga fördelar:testosterontillskott öka testosteron med omega3

-Bra för hjärtat, Omega-3 fettsyror EPA och DHA bidrar till att upprätthålla hjärtats normala funktion. Positiv hälsoeffekt uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

-Bra för hjärnan, Omega-3-fettsyran DHA bidrar till att upprätthålla hjärnans normala funktion. Positiv hälsoeffekt uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg DHA.

-God syn, Omega-3-fettsyran DHA hjälper till att upprätthålla normal funktion av synen. Positiv hälsoeffekt uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg DHA.

Prova Fritt-Flytt Omega-3! Känd från TV!

Prova Fritt Flyt Omega-3 i 2 månader redan idag för endast 99:-!