Öka testosteron naturligt med rätt kost/motion

Gilla det eller ej men testosteron är faktiskt lite grunden för din existens. Det hjälper till att bygga muskler, påverkar din sexlust, din benstyrka, ditt hjärta och ditt minne. Öka testosteron naturligt!


Kosttillskottet som tog Sverige med storm! Gör som andra svenska män och prova du med!

maxulin

Få första 2 månaderna med 50% rabatt via testosterontillskott.se!

Endast 199kr (ord. pris 398kr)

Ingen bindnings eller uppsägningstid. Fri frakt!

BESTÄLL NU - FÅ 50% I RABATT!

Betyg: blå stjärnastjärna som är blåen blåstjärnablåa stjärnorstjärna som är halvblå

Läs vår recension om Maxulin!

 

bra produkt

Norska Norvital är företaget bakom produkten, de är godkända och medlemmar av ”Svensk Egenvård – Trygga val för din hälsa”. Att handla produkter av Svensk Egenvårds medlemmar är ett tryggt val för din hälsa, vilket vi på Testosterontillskott.se ser som väldigt viktigt och bra!

Maxulin hjälper kroppen!

 

 • Frigör bundet testosteron i kroppen. Frigöra bundet testosteron i
  kroppen
 • Förbereder utvecklingen av muskelmassan och upprätthåller
  förbränningen.
 • Innehåller andra väldokumenterade ingredienser som hjälper kroppen
  att upprätthålla normala testosteronvärden samt normal
  muskelfunktion.
 • Reducerar trötthet och utmattning.
 • Ökar din sexuella prestation.

 

 

 

Testofen
 • Hjälper att frigöra bundet testosteron
 • Hjälper muskelmassans utveckling
 • Upprätthåller glukosomsättning/förbränning
Zink
 • Hjälper kroppen behålla normala testosteronvärden
 • Hjälper även kroppen att behålla en normal fertilitet
Vitamin B6
 • Minskar din utmattning och trötthet
Magnesium
 • Upprätthåller en en normal muskelfunktion
 • Upprätthåller energiomsättningen

 


fit man

Så, det lönar sig att ge din kropp lite uppmärksamhet då och då.
Men för många medelålders män är en
viss uppmärksamhet och användning av testosterontillskott nödvändigt. Investera i dessa praktiska testosterontips för att öka testosteron naturligt och få en bättre kropp samt ett bättre dig! Söker du testosterontillskott?

 

Öka testosteron ytterligare med testosteronhöjare

Främsta fördelarna med testosterontillskott är att kunna stiga upp på morgonen och veta att du kan göra alla dina aktiviteter under dagen utan problem, och med energi över. Läs mer om testosteronhöjare.

 

öka testosteron naturligt golf motionNär man åldras kan dessa förväntningar verkar svårare att uppnå. Det är där testosterontillskott kommer in i bilden.

Du kommer att bli allt mer medveten om den viktiga fördelen med testosterontillskott i samband med motion.

Som du nu förmodligen vet, är testosteron en viktig del av mäns psykiska och fysiska hälsa. När en man uppnår ca 25 års ålder börjar testosteronnivåerna långsamt att sjunka. Vidare mot 30 års ålder, är en årlig minskning av 2% redan oundviklig. Det är därför det är så viktigt att äta bra, motionera och med fördel använda ett testosteron tillskott för att må bra.

 

 

 

Andra allmänna fördelar med testosterontillskott är följande:

 • Det har länge använts för att höja den fysiska kapaciteten.
 • De har inte rent testosteron i dem alls och hjälper istället kroppen att tillverka eget naturligt testosteron utan risk för bieffekter.

De är alltså fyllda med naturliga ingredienser som hjälper din kropp producera mer testosteron!

 Behandlar även ytterligare hälsofrågor så som: Dålig libido, låg energi, klen bentäthet, sviktande humör och depression!

 

Ännu fler fördelar med testosterontillskott för att öka testosteron!

Testosterontillskott bidrar till att höja din mentala skärpa, hjärthälsa, hud hälsa och framför allt energinivåer. Dessa tillägg leder till en framgångsrik utveckling och förändring till det positiva hos män. (Även kvinnor har funnit fördelar att testosteron tillskott för att balansera och att öka ditt hormon, speciellt under klimakteriet).

Tillskotten bidrar till att öka testosteron trots åldrande. Precis som klimakteriet hos kvinnor, händer ”Andropause” olika för varje människa. Det börjar oftast när män når 40 till 55 år.

Testosteron förbättrar manlig sexuell utveckling och sexuell hälsa. När testosterontillskotten träder i kraft, kan du tex uppleva fler erektioner. 

När puberteten slår till har du hårväxt på större delen av kroppen och i ansiktet. Nu när du är mycket äldre kan du fortfarande ha det men med tillskott kan man fatiskt även förbättre själva håret.

Bättre humör är också att räkna med. Genom testosteron tillskott kommer du att ha bättre psykisk hälsa. På grund av de fysiska förbättringar som du upplever, kommer ofta också ett uppsving i humör och självkänsla. Detta kommer sedan att leda till ett bättre liv!

Tillskotten ökar också din muskelmassa en aning, eller rättare sagt, det kan vara lättare att lägga på sig muskler. Denna förändring leder också till förbättrad styrka även om du inte har ett motionsprogram.

 Bukfett vanligt!

Bukfett är det vanligaste fettet hos män. Testosteron tillskotten kan hjälpa kroppen att bränna det. Oavsett hur mycket motion och bra kost du deltar i, har förmodligen ditt bukfett inte försvunnit på grund av testosteronbrist.

Med rätt tillskott kommer du definitivt få en bättre chans att eliminera det oönskade fettet och slutligen få den kropp du vill ha.

Vi minns alla hur det var som när vi var yngre och jagade tjejer. Vi hade en hel del testosteron som byggts upp då givetvis, det höll oss sexuellt intresserade av det motsatta könet. Att öka testosteron kan definitivt hjälpa till i det området igen.

man kvinna

 

Det är alltid bra att börja med testosterontillskott, man kan aldrig vara för sent ute. 

Att förbättra din livsstil i helhet är nyckeln till att höja dina testosteronnivåer.

Ta testosterontillskott som du förbättrar din kost och det hälsovanor så kommer det definitivt att göra resan mycket bättre. Du kommer inte bara uppleva effekterna av förhöjda testosteronnivåer men också övergripande optimerad hälsa. Detta är den absolut säkraste vägen att gå där du kommer att kunna få de fördelar, utan biverkningar.

 

Mindre eller ingen sexlust!

Minskningen av testosteron är inte gynnsamt för män alls. De tenderar ofta att lida fysiskt och mentalt. De förändringar som de går igenom påverkar deras personliga liv och även deras karriärer ibland. Du kommer att kunna njuta av många av fördelarna med testosterontillskott tillsammans med ett gott levande. Det finns ingen anledning till varför du bör lida av effekterna som uppstår från testosteronbrist, så läs mer om sexlust.

Läs mer om Maxulin kosttillskott för män – du får 50% i rabatt via oss!

Öka testosteron naturligt under träning!

Det är ingen hemlighet att testosteron är den ”heliga graalen” av manliga hormoner. Här är 7 tips på hur man kan öka testosteron och säkert på gymmet, lika bra för alla er som tränar hårt eller bara vill motionera!

Kraften i testosteron är nästan mytisk på något sätt, det kan öka muskler och att bränna fett förutom en hel hög av andra fördelar, bland annat bättre humör, sömn, libido, energi, hälsa och livskvalitet. 

Tyvärr har de flesta män upplevt en långsam minskning av testosteron efter en ålder av cirka 30år, dem löper då också större risk för hjärtsjukdomar, typ 2-diabetes, fetma, låg mineraltäthet, nedsatt sexuell funktion, minskad muskelmassa och minskat fysisk prestation.träning

För att öka testosteron:

 • Ät mer nyttigt fett 
 • Konsumera mer zink och vitamin D 
 • Träna gärna med fria vikter på gymmet 
 • Förkorta dina viloperioder när du tränar
 • Få mer sömn

Tro inte att kvinnor inte påverkas av sänkta nivåer av detta anabola hormon också. I likhet med män, har kvinnor nivåer av testosteron men bara en tiondel av deras manliga motsvarigheter med en topp i 20-årsåldern, och därefter följt av en nedgång. 

Denna minskning av testosteron kan negativt påverka balansen mellan testosteron och östrogen, vilket resulterar i en ökning av kroppsfett, sakta ner metabolismen, minskad styrka och bentäthet, och svårt att bygga muskel. 

Lyckligtvis finns det många sätt du kan öka testosteron, med de mest dramatiska förändringar sker med hård träning, bra kost, bra vila, och med komplettering av testosterontillskott, som du kanske redan gör. 

Fortsätt läsa för att lära dig de sju bombsäkra sätten att säkert öka testosteron!

 

1Ät fett, öka hormonet!

Fett är faktiskt en av de mest kritiska bland näring när det gäller att optimera och öka testosteron produktionen naturligt. Långt borta är de dagar då vi förknippar fett med hjärtsjukdom och förhöjda kolesterolnivåer; det är nu erkänt som ett säkert sätt att öka testosteronnivåerna. 

I själva verket, en studie som publicerades i ”Journal of Applied Physiology” fann att dieter med högre mängder av enkelomättade och mättade fetter har visat sig öka testosteronnivåerna.

I en annan studie, män som bytt från en fettrik kost (13 procent mättat fett) till en mager diet (5 procent mättat fett) fick signifikt lägre testosteronproduktionstakt och lägre cirkulerande androgena nivåer.

”Tänk på att när det gäller fett är det inte bara mängden fett du äter, men också vilken typ av fett”, säger Don Gauvreao, grundare av Pharma F.

Bland det bättre man kan äta är ägg, olivolja och jordnötssmör!

EXEMPEL PÅ KVALITET enkelomättade fetter: 

Olivolja, mandel, avokado, jordnötssmör

EXEMPEL PÅ KVALITET Mättade fetter: 

Rött kött, kokosnötolja, äggula, mörk choklad, ost

 

2Undvik inte kolesterolet

Testosteron härrör från kolesterol, så det borde inte komma som någon överraskning att om din kost saknar kolesterol, är den också mer än sannolik att lurar sig själv när det gäller muskelbyggande hormonet. 

Tidigare forskning har visat ett starkt samband mellan HDL-kolesterolnivåer och fritt testosteron. Tänk på att de flesta av testosteron i kroppen är bundet till proteiner, men endast det fria testosteronet anses biologiskt och lätt tillgängliga för vävnadupptag. 

Att lägga till hela ägg i en måttligt kolhydratfattig kost har visat sig förbättra lipoprotein profil (ökad HDL-kolesterol) och minska insulinresistens hos personer med ”metabolt syndrom”, en konstellation av hälsofrågor som inkluderar högt blodtryck, onormalt högt blodsocker och andra riskfaktorer för hjärtat.springa

Kolesterolinnehållande livsmedel är vanligtvis de som är hög i mättat fett. Några av dina bästa valen är rött kött, äggula(eller hela ägg) och skaldjur som räkor, bläckfisk och hummer. 

Hela ägg är en stapelvara i min kost som jag äter varje dag av!

 

 

 3 Ät testoökande näringsömnen

Bockhornsklöverextrakt, ett standardiserat extrakt av bockhornsklöver tros av många olika studier kunna stödja fritt testosteron, muskelmassa och sexualdrift hos män!

Även då forskningen fortfarande är något nytt i detta område har en studie från Australien funnit att när män i sex veckor fick komplettera sin kost med en formel som innehåller bockhornsklöver, visade statistiskt signifikanta ökningar i prestanda, sexuell funktion och tillfredsställelse hos friska vuxna män!

ZINK 

Zink är en viktigt mineral som spelar en avgörande roll i produktionen av testosteron. Zinkbrist, vanligt bland både män och kvinnor, har förknippats med hämning av testosteronkoncentrationer. En anmärkningsvärd studie av Wayne State University i Indiana fann att äldre män som led av zinkbrist minskade avsevärt deras testosteron 8,3-16,0 nmol / L!

Sex månader senare med zinktillskott kunde forskare i studien konstatera att zink spelar en viktig roll i att modulera serumtestosteronnivåer hos män då flera av dom mådde bättre av ett tillskott med zink!

D-asparaginsyra

(DAA) D-asparaginsyra är en aminosyra som finns i neuroendokrina vävnader och tros påverka hormonnivåerna genom att öka aktiviteten och produktionen av testosteron. 

I en studie gavs 23 män en daglig dos av 120 mg av DAA i 12 dagar, medan en annan grupp fick en placebo. 

Efter bara 12 dagar upplevde de män som kompletterade med DAA en ökning av testosteron i genomsnitt 42 procent och luteiniseringshormon (LH) med i genomsnitt av 33 procent. Resultaten från denna studie visar att DAA kan ha en nyckelroll i regleringen av utsläpp och syntes av LH och testosteron i kroppen.

VITAMIND

Vitamin D är utan tvekan den viktigaste vitaminen när det kommer till testosteron. En studie som publicerades i ”Journal of Clinical Endocrinology” undersökte sambandet mellan D-vitamin och testosteronnivåer hos män. 

Forskarna fann att deltagare med högre nivåer av D-vitamin också hade signifikant högre nivåer av fritt testosteron jämfört med dem med otillräckliga nivåer av vitamin D. Baserat på detta studieresultat (och många andra), verkar D-vitamin ha en stark relation med att öka testosteron.

DIINDOLYLMETHANE

(DIM) Diindolylmethane är en del av indol-3-karbinol och att bildas under nedbrytning av grönsaker som broccoli och blomkål. Forskning tyder på att DIM kan bidra till att stödja en hälsosam balans av könshormonerna östrogen och testosteron i kroppen. 

Det gör detta genom att omvandla potenta former av östrogen i mindre potenta former och minskar de totala effekterna av östrogen i kroppen. Slutresultatet är en mer balanserad hormonella miljön för friska produktionen av testosteron!

Läs mer här om testosterontillskott med Zink, Vitamin D och B6, samt bockhornsklöver!

4Träna gärna med fria vikter!

Precis så som din kost har en stor inverkan på testosteronnivåerna, så har också din träning det. 

Forskning har visat gång vikterpå gång att högintensiv styrketräning kan
stimulera ökningar i testosteronutsöndring. 

Du måste dock också välja rätt övningar och det rätta verktygen om du vill dra full nytta av denna testosteronökning. I huvudsak, ”desto mer muskelmassa du stimulerar, desto mer testosteron utsöndrar du”. 

En ganska färsk studie utförd på utbildade personer visade att knäböj(squats) stimulerade ett större testosteron svar jämfört med ben press.

”Basövningar”, håll dig till övningar så som knäböj, bänkpress och marklyft eftersom de är utmärkta exempel på den typ av träning som hjälper avsevärt att höja dina testosteronnivåer! 

Maskinerna är också bra, men bättre på att isolera EN muskel (mindre stabiliseringsaktivitet), de är inte lika bra val jämfört med fria vikter!

5Längre pass är inte alltid bättre

En annan aspekt av din träning som kan påverka dina testosteronnivåer är längden på din träning. Om du regelbundet delta i långa, utdragna pass med långa viloperioder eller överdriven uthållighetsträning, då dina testosteronnivåer kan ta en träff! Pass som varar längre än ca en timme kan börja spika kortisolnivåer och därefter minska testosteron. Dessutom har forskning visat att en kortare viloperiod mellan seten (en minut jämfört med tre minuter) framkallade högre akuta hormonella svar efter en släng av motstånd training.11 För att maximera din testosteron svar, hålla viloperioder kort och total träning tid till 60 minuter eller färre.

6Få din sömn!

Brist på sömn kan dramatiskt minska mängden testosteron din kropp producerar, vilket minskar muskeltillväxt och fettförbränning! Forskning har visat att mängden sömn får du är associerad med morgontestosteronnivåer. Forskare vid University of Chicago spelade in sömn hos friska män och fann att deltagarnas testosteronnivåerna ökade ju längre de slept.12 jag rekommenderar 7-9 timmars sömn per natt för att optimera testosteron svar.

7”Träna för mer testo”

När det gäller styrketräning, har både kortsiktiga och långsiktiga forskning visat att högre volym utbildningsprogram (tror flera uppsättningar på en måttlig till hög belastning-70 till 85 procent av din ett rep max) tenderar att framkalla den största hormonella response.1,13 Stick till protokoll som betonar stora grader av muskelmassa och är måttlig till hög intensitet. Dessutom kan mer rutinerade gym publiken vill införliva tvingade repetitioner regelbundet i sina program, som testosteron ökar har observerats med denna typ av training.14 Införliva andra efter misslyckande utbildning tekniker såsom dropsets eller deltonerna kan på liknande sätt förknippas med högre T produktion.

köpa testosteron öka testosteron träning

Testosterontillskott vs ”Steroider”

Om du funderar på att öka muskelmassan, öka din sexlust, eller försöker kompensera för den naturliga minskningen av testosteron i din kropp när du blir äldre. Du kanske undrar vad skillnaden mellan ”steroider” och testosterontillskott kan vara? Här får du svaren!

Är det en skillnad mellan testosterontillskott och ”steroider”? 

Ja, det finns en stor skillnad mellan de två.

 • Testosterontillskott är kosttillskott, som hjälper kroppen att göra mer testosteron naturligt
 • Steroider är lab-skapat läkemedel som tas via injektion eller piller för att direkt införa syntetiskt testosteron i kroppen, ofta med många bieffekter.

Den stora skillnaden mellan testosterontillskott vs steroider är bara utgångspunkten för många andra skillnader när det gäller fysiologi, filosofi och inställning till hälsa. Dessa skillnader kommer att bli tydligare när vi ser på steroider och testosteron tillskott individuellt och i jämförelse!

MER om steroider

Steroider kan användas av läkare för att hjälpa till med ett brett spektrum av hälsorelaterade frågor. Men steroider i syfte för att bygga muskler, utan recept – som är mer vad vi talar om här – är både olagligt och farligt. 

Det finns två vanliga steroider som är i bruk, anabola och androgena.

Anabola steroider är den typ av steroider som har gjort betydande nyheter under de senaste åren i hela idrottsvärlden eftersom de är utformade för att främja tillväxten av muskler. 

Androgena steroider är utformade för att hjälpa till med sexuell dysfunktion och andra sexuella relaterade frågor som en manlig kan ställas inför, såsom erektil dysfunktion eller minskad libido. 

De flesta Anabola steroider intas oralt via ett piller, medan vissa även injiceras i kroppen.

Tvärtemot vad många tror ​så är många steroider inte bara sprutor, men i pillerform – som kan se väldigt lik ut som testosterontillskott och skapa förvirring. 

Det är absolut säkrast att ta ett NATURLIGT testosterontillskott, dvs ett tillskott som bara innehåller naturliga ingredienser. Du kan heller inte få tag i anabola steroider på annat sätt än genom olagliga metoder, så det finns inga lagliga receptfria testosterontillskott som innehåller anabola steroider på marknaden.

Det jag försöker säga är att, köp naturliga testosterontillskott istället för anabola steroider!

Om du använder anabola steroider, kommer du få muskelmassa, men du kommer också att möta ett antal andra potentiella biverkningar. För tonåringar som använder steroider, kan de hämma deras tillväxt.

Andra biverkningar för män som tar steroider inkluderar: 

 • Minskad testikelstorlek 
 • Minskat antal spermier 
 • Skallighet 
 • Smärta medan urinera 
 • Impotens 
 • Ökad akne
 • Dålig andedräkt
 • Högt blodtryck 
 • Cancer 
 • Depression 
 • Ilska (kallas även ”Roid rage”) 
 • Hjärta, lever, och njursvikt

(Tar du istället ett naturligt testosterontillskott behöver du inte oroa över något av ovanstående)

 

Så varför skulle någon vilja öka hormonet med steroieder??

Varför skulle någon då ens vilja ta steroider med alla dessa otäcka biverkningar? Enkelt: Eftersom de funkar! Många ser bara fördelarna då det snabbt ger resultat på gymmet, men bieffekterna kan komma lika snabbt..

 Eftersom anabola steroider syntetiseras i ett laboratorium, kan forskarna ta den molekylära strukturen av testosteron och verkligen leka med den. Ändra en molekyl lite ”här och där” för att förstärka testosteronets anabola effekter.

Vad man tillslut får fram är ”super testosteron” för kroppsbyggare som är mycket mer effektiv än naturliga testosteron och aktivering av enzymer som utlöser muskeluppbyggnaden.

Forskarna kan justera den molekylära strukturen av steroider ännu mer, de producerar så kallade designer steroider med skräddarsydda anabola biologiska aktiviteter som kroppsbyggare kan vara ute efter, men som i själva verket är tänkt för människor som saknar tillväxthormoner helt från födseln eller för boskapsdjur då dom lägger på sig mer muskelmassa. 

Dom är alltså inte designade för ”normala” människor och gör då mer skada än nytta, trots att det kan verka lovande i början.

Mer om att öka hormonet med NATUTLIGA testosterontillskott

Testosterontillskott är i allmänhet mer perfekt för män över 20 års ålder, de är helt ofarliga för män i alla åldrar egentligen men det är främst män efter 20 som kan behöva dem. 

När en man i 20års åldern tar ett testosteron tillskott medan du tränar kan han ofta inte se samma resultat som en person som är över 25 år, till exempel – oavsett, naturliga testosterontillskott är populära bland de yngre åldersgrupperna, och används vanligtvis för hormonstöd för att hjälpa kroppsbyggare med styrka, prestanda och muskelåterhämtning. Det är ändå väldigt varierande från person till person hur det fungerar.

Män över 30 år kan ha samma fördelar, men oftare tar de naturliga testosterontillskott av ett annat skäl.

Då en man åldras kommer hans kropp börja producera mindre testosteron. Detta kan orsaka män att bli frustrerade av deras oförmåga att lägga på sig muskler, en förlust av energi, minskad libido och andra symptom. 

Oavsett om du är en ung kroppsbyggare eller en man över 30 år med syfte att vända åldersrelaterade låga testosteronnivåer. Testosterontillskott ökar testosteronet på många sätt genom rätt vitaminer och mineraler.

 ”BIO-VERKSAMHETEN” av testo-tillskott har som mål att få kroppen att fungera i en bättre harmoni

Ett naturligt testosterontillskott skiftar den naturliga produktion av testosteron till att gå på högvarv, men det kan ta lite tid att få kroppen att vänja sig! 

Anabola steroider ser riktigt dumma ut i jämförelse … och de är dom också. Många naturliga testosteron tillskott ingredienser är effektiva, och i riktigt smarta och bra sammansatta formler som kan fungera riktigt bra samtidigt som det är säkert och tolereras väl av kroppen, det är trots allt endast NATURLIGA ingredienser som du får i dig. 

Visst, du kan äta mat för att få i dig alla dom vitaminer och mineraler som finns i testosterontillskott, men då skulle du få sitta hela dagen och äta! Ett testosterontillskott gör det superenkelt för dig att få i dig all den näring du behöver istället! 

Nu kommer inte alla testosterontillskott ha en lika dan, lika snabb, effekt för alla män, en del behöver ge det lite tid innan det fungerar. 

Prova, du har inget att förlora!

Testa dig själv i gymmet med testosterontillskott som kan vara effektivt för att öka muskelstyrka och storlek. Den viktigaste faktorn för att uppnå maximalt resultat är att träna på rätt sätt. Även om du redan tränar hårt, var inte rädd för att öka det ett snäpp!

 

Här är några tips att ta din träning till nästa nivå: 

 • Forskning visar att träning med sammansatta bänkpressar, knäböjar, militärpressar, marklyft följt av mindre isoleringsövningar leder till en större anabol response vilket kommer öka testosteron naturligt.
 • Försök att förkorta din träning utan att minska den totala volymen. Testosteronnivåerna är högre efter kortare pass (mindre än 60 minuter) som håller viloperioder kort (30-90 sekunder). Träna kort, men intensivt!
 • Använda lyftmetoder med varierande reps(både höga och låga), negativa reps och dropsets kommer att hålla intensiteten och testosteronet högt! Ett stort tips är att träna mer av just negativa reps om du känner att du fastnat i din träning, ta gärna hjälp av någon för det eller kör dropsets själv.
 • ”När du har ditt träningsprogram klart kan du optimera dina vinster vidare med rätt produkt av testosterontillskott”. Forskning tyder på att det kan vara bättre att ta en produkt som innehåller en blandning av flera ingredienser snarare än en enda ingrediens.

Som en sista anmärkning, du börja använda testosterontillskott med rätt tänkesätt. Tillsats av ett testosterontillskott kan vara till god nytta för att bryta igenom en platå i träningen mm, men du behöver hårt arbete och disciplin i gymmet för att nå din drömkropp. Vad du än gör, ta aldrig olagliga anabola steroider! Håll dig till naturliga tillskott istället!

köpa testosteron öka testosteron träning

Slutsats!

Säg bara nej till steroider. Det är inte värt det!

Om du istället väljer att köpa ett naturligt testosterontillskott så har du en säkrare framtid. 

De kommer aldrig att vara lika kraftfulla som anabola steroider, men med kvalitet testosterontillskott som ökar näringsämnen i rätt kombinationer kan fortfarande göra stor nytta – utan de otäcka syntetiska
biverkningar och hälsorisker som anabola steroider erbjuder. 

En av anledningarna till att jag startade den här sajten var för att tipsa om ett naturligt testosterontillskott som fungerar för mig. 

Det tog ett tag att hitta rätt produkt för mig, men jag har funnit att ta en bra tillskott av testosteron för att öka testosteron har förbättrat min styrka, prestanda och libido, det har även hjälpt mig att förlora några extra kilon runt min midja.