Gladare män

Om du är en kille och du känner dig slö, svag, olycklig, och har en låg libido, det finns nästan 100% chans att dina testosteronnivåer är alldeles för låg. Villkoret är känd som hypogonadism (dvs låg testosteron eller låg T, som orsakas av en olika antal skäl), och i Amerika vissa män är behandling av sjukdom med läkare och godkända testosteron injektioner – en behandling som inte är så vanligt i Kanada eftersom vetenskapen fortfarande komma in medan testosteronersättningsterapi kan leda till en mängd fantastiska upsides -. såsom en högre sexlust, virilitet, mer muskelmassa, självförtroende, och betydligt mer lycka – det kan också ha stora nackdelar samt . Med testosteron injektioner kroppen stängs sin egen naturliga produktion kommer testiklarna krymper, och patienten kommer att bli beroende av de behandlingar bara för att upprätthålla ett normalt liv. Du kan läsa mer om detta i VICE.com .

glad man

Lyckligtvis finns det många sätt att öka testosteronnivåerna naturligt, och inte har att göra med läkare alls. De 10 bästa sätten att göra det kan hittas på PoliquinGroup.com . En annan uppsättning av förteckningar över de bästa sätten att öka testosteron säkert och naturligt sätt kan hittas på:  TimInVermont.com , MarksDailyApple.com , Mercola och ArtOfManliness.com . Inte bara kommer att öka dina testosteronnivåer leder till en ökning av lycka, kommer det också att leda till friskare ben, mer muskelmassa, en minskning av kroppsfett, och det kommer också att  avvärja Alzheimers sjukdom .

Öka testosteron

En annan överraskande sätt att öka testosteron är med yoga. Regelbunden yoga har kopplats till längre erektioner och fördubblade nivåer av testosteron. Esquire tillägger också att andningsteknik kommer att göra underverk samt ”snabb andning stänger av hjärnbarken som styr högre tänkande, och gör att din primitiva hjärna och limbiska systemet, som ansvarar för sexuella svar, för att aktivera och frigöra könshormoner” du kan läsa hela artikeln, inklusive fem lätt ställer du kan göra hemma, genom att besöka Esquire.com . Du kan också läsa en Navy Seal morgonrutin att vara fokuserad och må bra hela dagen genom att besöka MindBodyGreen.com .

Testosteron är verkligen en av de mest fascinerande kemikalier i hela biologi. Till exempel, om du är en kille testosteron, nästa gång du kyssa någon du ska veta att du håller på att införa testosteron i din partners mycket genomträngliga slemhinnor i hans / hennes mun som omedelbart får absorberas i blodet och därmed öka deras upphetsning. Det är också ett sätt för partnern att omedvetet guage din manlighet.

2008

En studie från 2008 som publicerades i PNAS upptäckte också något mycket intressant också . Forskarna upptäckte att när unga framtida handlare på Wall Street gjorde ovan normala vinster, deras saliv testosteronnivåer sköt upp 20%. En näringsidkare som träffade en 6-dagars vinna i rad hade en 78% mätt uppsving i testosteron. De fann också att varje gång handlare som hade högre än vanligt nivåer av testosteron i tidigt på morgonen skulle gå på att skörda över genomsnittet vinster senare under dagen.

Men kanske mest fascinerande av allt är hur en fostrets exponering för olika nivåer av testosteron kommer att få enorma konsekvenser för resten av sitt liv, för evigt forma vem de är som person. Och som National Geographicförklarar nedan finns det en anmärkningsvärd test du kan göra med händerna för att avgöra om du utsattes för låga eller höga nivåer av testosteron när du var i din mammas livmoder. Forskning har visat, till exempel att kvinnor med lång klyfta mellan hennes ring och pekfingret (dvs en mycket längre ringfinger än pekfinger) har en dramatiskt högre chans att bli en lesbisk, medan män med längre pekfingrar än ring fingrar har en dramatiskt högre chans att vara gay (dvs. homosexuella män och lesbiska tenderar att ha ’omvända’ förhållanden; pekfingrar av de flesta raka män är kortare än ringen fingrarna, de flesta raka kvinnor ha samma längd eller index längre). Du kan läsa hela vetenskapen bakom 2D: 4D finger förhållande genom att klicka här och titta på hela videon förklaring under artighet av National Geographic . (Illustrationer artighet av fingerlängd Digit Ratio , och har foto via HandResearch.com )