DE 7 BÄSTA METODERNA FÖR MER TESTOT

  1. Heavy Weight Styrketräning

Få saker kommer att öka din styrka nivå som styrketräning kommer. Men, för att det ska vara maximalt effektiv, måste du att hissa den tunga järn.

Detta är vad bygger mer muskelmassa en i sin tur skapar en uppsjö av anabola hormoner som löper genom kroppen.

Studier har visat att oavsett ålder, kan du fortfarande se förbättring av testosteron genom tunga lyft.

Inte någonsin att du är för gammal för att göra en skillnad. Med lite hårt arbete, kan du se märkbara resultat.

  1. Välj dina övningar Well

Okej, så vi har konstaterat att tunga lyft är ett måste om du ska översvämma din kropp med testosteron. Men det behöver du också välja övningar väl.

Hit gymmet för en god ol’ vapen träning och du kommer inte att skapa mycket av en anabol effekt.

Å andra sidan, om du skjuta dig själv med tunga knäböj, bänkpress, marklyft, och rader, kommer du att skapa en inverkan på din kropp.

Ju fler muskler du kan arbeta i en viss sekund, desto mer testosteron du släpper.

Och dike maskinerna. Studier visar att du får mer testosteron utsläpp från knäböj än benpress till exempel.

  1. Stress Mindre

Livet kan få stressigt ibland, det finns ingen förneka det, men om du vill ringa ditt liv som en stor stress Merry-go-round, är det dags att du fick det ride.

Stress kommer att utlösa förödelse på dina testosteronnivåer, för att inte tala orsakar din kropp till hemliga annat hormon i dess ställe – kortisol.

Detta hormon faktiskt primtal din kropp för muskelmassa förlust tillsammans med fett vinna , särskilt i bukhålan och samtidigt minska testosteron. ( Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1470424/ )

Ju mer du stress, desto mer du flyttar bort från dina mål. Det är så enkelt.

Få kontroll över din stress och du ser märkbara resultat.

  1. Inte kasta Dessa Yolks

Undvikit alla mättat fett för att säkerställa din ticker förblir friska? Det är dags att tänka om detta koncept.

Inte bara är en del mättat fett som behövs för att hålla ditt hjärta stark, men det behövs också för testosteronbildning.

Denna könshormonet är faktiskt bildas av kolesterol, så om din kost är mättat fett och kolesterol fri, kan du se hur detta kan jus vara en katastrofal problem.

Sikta på att hålla mättat fett någonstans mellan 15-25% av din totala dagliga fettintag och att intaget till inte mindre än 30% av din totala kaloriintag.

  1. Undvik fettsnål kost och testosteronhöjare farligt

Vi har nämnt vikten av mättat fett, men låt oss inte tona ned betydelsen av enkla fett.

Mycket fettsnål kost av naturen kommer att krossa naturliga testosteronhöjare farligt produktion, vilket gör att du känner dig mindre som en man.

Fett kan vara friska så länge du håller ditt kaloriintag i schack och dina källor friska.

Transfett har ingen plats i en testosteron öka plan, men fett från avokado s, fet fisk, magert gräs utfodras kött, nötter och frön, och oljor säkerligen göra.

  1. Men inte Sport fett runt mittsektion

När du använder mycket fettsnål kost för fettförbränning ändamål inget sätt att öka din testosteronnivåer, du fortfarande behöver hitta ett effektivt sätt att sprida dessa överskjutande pounds .

Överflödigt fett på kroppen kommer att resultera i sätts östrogensekretion, vilket motverkar effekterna av testosteron .

Män som idrotten 20 + pounds, särskilt kring deras midsection kommer att ha en mycket svårare tid att bygga muskelmassa , upprätthålla sin sexuella funktion och känsla som deras normala själva.

En lägre kaloriinnehåll, moderat fett, måttlig carb, hög protein diet vägen att ta.

I en liknande anteckning: Om du tenderar att ha en hel del mellersta delen fett, låg energi, och tycker att det är svårt att bygga muskler, kan du ha hög östrogen.

Försök att komplettera med en östrogen blockerare och följa stegen i den här artikeln för att optimera dina naturliga hormoner.

  1. Logga några allvarliga Zzzz s

Få saker kommer att bli viktigare för naturliga testosteron utsläpp än dina sömnvanor.

Sömn är den primära tiden kroppen åter sig vara säker på att alla system fungerar i rätt balans.

Försummelse sömn – särskilt de djupa sömnstadier kallas REM steg och du kommer att känna effekterna på både hur du känner liksom din träningspass nästa dag.

Att få hjälp från en sömn stöd och fett brännare kommer definitivt att hjälpa dig att få ut det mesta av din sömn, med många fler fördelar.

Längre sliprar producera kroniskt fler testosteronnivåer än de som försöker klara sig på bara 5-6 timmar per natt. Ställ in en sängdags och ta det på allvar.