Cypionate

Testosteron är ett hormon som produceras av alla människor och är den främsta manliga könshormonet. Genom vår diskussion, väl ta en titt på testosteron Cypionate , och undersöka för-och nackdelar för dess användning för att förbättra resultaten i friidrott och bodybuilding. Innan vi dyker in, låter klara upp en vanlig missuppfattning. Testosteron Cypionate är varken mer eller mindre kraftfulla eller effektiv än dess motsvarighet Testosteron Enanthate . De två föreningarna är praktiskt taget identiska på alla sätt.

stålmannen anabola

Testosteron CYPIONAT Egenskaper

Testosteron Cypionate är en syntetisk version av det naturligt producerade testosteron hormon. Detta hormon är ansvarig för många olika fysiska och psykiska egenskaper hos män. Det främjar sex drive , fettförbränning, hjälper till med att nå och bibehålla muskelmassa, ökar bentätheten, och kan även skydda mot hjärtsjukdomar. Oavsett om det produceras naturligt eller genom användning av testosteron Cypionate, dessa egenskaper inte förändras. Alla andra steroider är faktiskt testosteron molekyl som har ändrats för att ändra egenskaperna av hormonet. Testosteron Cypionate bär en rating på 100 vid mätning dess anabola / androgenastruktur och detta betyg används för att mäta alla andra steroider. Detta skulle göra testosteron ”pappa” av alla anabola steroider används av idrottsmän i dag. Det bör noteras; alla testosteron föreningar, inklusive testosteron Cypionate bära denna anabola / androgena poäng av 100, eftersom de alla är enbart testosteron.

Testosteron Cypionate är en mycket anabol och androgen hormon gör det till ett bra steroid att använda om man är på jakt efter mer storlek och styrka. Testosteron Cypionate främjar kvävereningen i muskeln och ju mer kväve musklerna innehar mer protein i musklerna butiken. Testosteron Cypionate kan också öka nivåerna av en annan anabola hormon, IGF -1 i muskulatur som ger ännu mer anabol aktivitet. Testosteron Cypionate har också den fantastiska förmågan att öka aktiviteten av satellit celler. Dessa celler spelar en aktiv roll i att reparera skadade muskler. Testosteron binder också till androgenreceptorn att främja androgenreceptor beroende mekanismer för muskelmassa och fett förlust.

Katabola

Testosteron Cypionate framkallar förändringar i form, storlek och kan även ändra utseende och antalet muskelfibrer. Androgener som testosteron kan skydda dina surt förvärvade muskler från den katabola (muskelförtvining) glukokortikoid hormoner, i-sin tur hämmar relaterade biverkningar. Dessutom har testosteron Cypionate förmågan att öka produktionen av röda blodkroppar och en högre antal röda blodkroppar kommer att förbättra uthålligheten genom ökad syresättning i blodet. Fler röda blodkroppar kan också förbättra återvinningen av ansträngande fysisk aktivitet. Även så, testosteroner anabola / androgena effekter är dosberoende; ju högre dos desto större muskelbyggande effekt.

Många idrottare uppvisar massiv styrka vinster medan du använder Testosteron Cypionate som hormonet förbättrar muskelsammandragning genom att öka antalet motordrivna neutroner i muskel och förbättrar neuromuskulär transmission. Den främjar också glykogensyntes ge mer bränsle för intensiva pass därigenom ökar uthållighet och styrka.

Mer

Testosteron Cypionate har också förmågan att främja fettförbränning genom en förbättring av metabolisk aktivitet. Testosteron binder till androgenreceptorn ganska väl resulterar i nedbrytningen av fett, och vidare förhindrar nya fettcellsbildning. En annan indirekt påverkan av fett förlust som testosteron producerar är det näringsämne portionering effekt det har på muskler och fett. Eftersom kroppen är att bygga muskler i en ökande takt mer av maten du äter är skytteltrafik till muskelvävnad i stället för att lagras som fett; näringseffektiviteten förbättras.

Testosteron Cypionate kommer också att spela en avgörande roll kretsar kring kreatin. Kreatin är viktigt att adenosintrifosfat (ATP), den energikälla för våra muskler och när musklerna stimuleras ATP bryts ner till adenosindifosfat (ADP) och detta är vad frigör energi. Tyvärr är processen ofta alltför långsam under ansträngande aktivitet, men med hjälp av testosteron Cypionate är denna efterfrågan uppfyllas som ATP fylls i en mycket snabbare takt.

Effekter av testosteron Cypionate

Med en välplanerad Testosteron Cypionate cykel, nästan varje anabola steroider fördel kan erhållas. För lågsäsong idrottsman kan mer muskelmassa byggas med mindre kroppsfett vinst. In-För att kunna växa, måste du förbrukar tillräckligt med kalorier och fett vinna kommer att ske, men Testosteron Cypionate kommer att säkerställa den värsta stöten av din viktökning är den vikt du vill ha.

Även lågsäsong bulk användning är den vanligaste, de effekterna av testosteron kan Cypionate vara oerhört fördelaktigt under skärfasen också. Under denna period av användning, kan vi bevara mycket mer ren muskelmassa som annars skulle gå förlorad. In-För att förlora kroppsfett, måste vi bränner mer kalorier än vi konsumerar och detta kan och ofta leder till muskel- och styrkeförlust. Vidare, ju längre och hårdare du diet mer muskler och styrka kommer att vara i riskzonen, men på grund av drag av testosteron Cypionate muskelvävnad och styrka är skyddade.

Oavsett användningsändamålet, testosteron Cypionate definierar prestandaförbättringar genom dess förmåga att främja återvinning och uthållighet. Med en dos prestanda av testosteron Cypionate kroppen kan återhämta sig snabbare och du kommer inte trötta ut så snabbt. Detta gör att du kan träna längre och hårdare, och mer framsteg kan göras. Detta är prestandaförbättringar som bäst!

Testosteron Cypionate Administration

För prestandaförbättringar, är en injektion per vecka tillräckligt ofta; Men i många fall två mindre men ändå lika stora injektioner kommer att visa sig vara långt mer effektiv. Anledningen till flera injektioner är att hålla blodet nådde en topp; vidare, behövs ofta den för att kontrollera biverkningar som kan uppstå med prestandanivå dosering. Liksom de flesta anabola steroider, ju mer du tar desto större belöning, men ju mer du tar desto större risk. Genom att dela injektionerna i mindre mer frekventa injektioner, du införa mindre mängder av hormonet för kroppen att ta itu med alla på en gång. När det gäller de faktiska prestanda doser kan detta variera allt från 200 mg per vecka hela vägen till 1000 mg per vecka beroende på behov och önskemål.

Den typiska dosen för dem som använder Cypionate att motverka sänkning av testosteron på grund av användningen av andra steroider är normalt 200 mg. Om den används för direkta prestandaändamål, kommer de flesta att hitta 400mg till 600 mg per vecka kommer att vara effektiva, men det är viktigt att notera att högre doser kommer att kraftigt öka risken.

Oavsett den totala dosen, mest steroid användare kommer att finna att detta är en mycket väl tolererat anabola steroider och en som kan användas under långa tidsperioder. 12 veckors totala användningen är ganska vanligt, som är 16 veckor. Det finns inget magiskt dessa siffror, men de är fasta riktlinjer ordning för den enskilde att planera sina önskade mål.

PCT

Oavsett den totala dosering eller cykler längd, kommer du behöver för att utforma en post cykel behandling (PCT) planen när din Testosteron Cypionate användning kommer till ett slut. För de flesta män, om du avbryta användningen av anabola steroider i mer än tio veckor, behöver du PCT men om din off period är mindre än den kan hoppas över. För fullständig post cykel information och planering, se Post Cycle Therapy sida på Steroid.com.

Det bör noteras; när det gäller prestandaförbättringar, är testosteron Cypionate för kvinnor rekommenderas inte. Detta är en steroid som bär alldeles för mycket androgen aktivitet; När allt kommer omkring är det viktigaste manliga androgen. Kvinnor kan drabbas av låg testosteron och det kan finnas terapeutiska fördelar från användningen av testosteron Cypionate; Men sådana behandlingsplaner kommer att vara oerhört låga doser och bör bevakas noga för virilization symtom.

De biverkningar av testosteron Cypionate

Som ett extremt vältolererad hormon för de flesta män, biverkningar av testosteron Cypionate är på många sätt lätt att kontrollera. När det gäller sådana biverkningar, tänk på de i stort sett delas in i området för möjliga och är inte på något sätt garanterad. Trots detta kommer den totala dosering, genetiska anlag och din allmänna hälsotillstånd spelar en roll.

Som för de biverkningar själva, testosteron Cypionate som alla testosteron föreningar innebär en hög nivå av aromatasaktivitet aktivitet; aromatisering hänvisar till omvandlingen av testosteron till östrogen . Som östrogennivåerna stiger, kan detta leda till gynekomasti (manliga bröst utvidgningen) och överskott av vattenretention. Detta överskott vätskeansamling kan påverka blodtrycket även negativt. In-För att bekämpa sådana effekter, i synnerhet gynekomasti, många vänder sig till selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM), såsom Tamoxifen Citrate ( Nolvadex ) och för allvarligare skydd Aromatashämmare (AIS) såsom anastrozol ( Arimidex ). Utan tvekan, AIS är det mest effektiva; men de kan också visa sig vara problematiskt när det gäller kolesterol och försiktighet rekommenderas.

Bortom dessa effekter, kan testosteron Cypionate främja dihydrotestosteron (DHT) relaterade biverkningar såsom akne, håravfall och prostataförstoring; Dock bör det vara självklart DHT steroider blir de främsta syndarna. I-för att ge skydd, en 5-alfa-reduktas-inhibitor, såsom Finasterid kan vara användbart eftersom det är en androgen suppressor och androgenen DHT orsakar problemet. Det bör noteras; håravfall är endast möjlig hos män predisponerade för manligt håravfall.

Tillgång till testosteron Cypionate

Om du bor i USA du inte hittar Testosteron Cypionate till salu på den svarta marknaden så ofta som du kommer många andra testosteron former; särskilt när det gäller farmaceutisk kvalitet. De allra flesta av testosteron Cypionate tillverkas i USA av Upjohn och Watson, och mycket lite någonsin finner sin väg till svarta marknaden leverantörer. Naturligtvis utanför USA saker börjar förändras eftersom det finns en hel del läkemedelsföretag som gör det. Vidare, många underjordiska laboratorier över hela världen tillverka produkten.

Regardless of the brand you choose, most Testosterone Cypionate comes dosed at 200mg/ml or 250mg/ml. There are a few exceptions; however, most high dosed Testosterone Cypionate normally falls under the category of buyer beware. Such products are commonly under-dosed and are only provided by low-grade underground labs. Of course, regardless of the dosing, you must be very careful when making any anabolic steroid purchase. Contaminated products are not uncommon, and when it comes to human grade Testosterone Cypionate this is one of the most commonly counterfeited testosterones.

Köpa Testosteron Cypionate Online – Varning

Du kan enkelt köpa Testosteron Cypionate nätet; i-själva verket är detta det enklaste och vanligaste sättet att göra en anabol steroid köp. Trots detta, är anabola steroider klassificeras som schema III kontrollerade ämnen i USA och bär allvarliga juridiska konsekvenser om lagen är bruten. Av denna anledning, om du önskar att stanna inom säkerhet av lagen samtidigt som din anabola behov, se sponsorer och annonsörer här på steroid.com. Här hittar du högkvalitativa anabolics som inte bara är effektiva men också lagligt utan recept.

Cypionate Recensioner

Med många anabola steroider för att välja mellan, mycket få bära en så hög nivå av mångsidighet och tolerans som testosteron Cypionate. Perfekt för nybörjare och lång tid steroid användare i någon cykel, är det omöjligt att gå fel med denna steroid. Om du är ny till anabola steroider och du har maxade ut din naturliga potential, är detta det perfekta steroid för att se dina framsteg fortsätta igen. Om du är en avancerad steroid användare och har använt Cypionate i tidigare cykler, kommer att fortsätta att vara lika effektivt varje gång. Detta är inte en anabol steroid som reserverats för en viss grupp av människor, eller en som är endast användbar vid en viss tidpunkt, utan snarare en solid grundläggande steroid som är perfekt för någon cykel.

Testosteron Cypionate Profile

 • 17b-hydroxi-4-androsten-3-on
 • Testosteron bas + Cypionate ester
 • Formel: C27 H40 O3
 • Molekylvikt: 412.6112
 • Molekylvikt (bas): 288,429
 • Molekylvikt (ester): 132,1184
 • Formeln (bas): C19 H28 O2
 • Formel (ester): C8 H14 O2
 • Smältpunkt (bas): 155
 • Smältpunkt (ester): 98 till 104 C
 • Tillverkare: Olika
 • Effective Dose (Men): 300-2000mg+ week
 • Effektiv dos (kvinnor): rekommenderas Inte
 • Aktivt liv: 8 dagar
 • Upptäckten Tid: 3 månader
 • Anabola / Androgenic förhållande: 100/100.