C-vitamin botemedel Virus

Jag tror att detta kan vara den viktigaste sidan på min sida, så förhoppningsvis kommer några män där ute ta notis. Låt mig börja med att säga att en av medlemmarna – tack retado! – Av Peak Testosteron Forum sa att jag var tvungen att titta på en video om vitamin C. Jag har alltid varit mycket intresserad av C-vitamin, så lite övertalning behövdes. Videon kommer från en läkare i Colorado som heter Dr Thomas Levy och kudos till honom: hans presentation bedövade mig. Här är bara några käken droppers från videon: a) Det finns ett gammalt tidskriftsartikel (1949), där en läkare botade 60 av 60 fall av polio med hjälp av vitamin C. Ja, du läste rätt: 60 av 60. Är inte detta precis lika imponerande som det Jonas Salk gjorde ? Men det var helt ignoreras av det medicinska samfundet. Läkaren (Klenner) som botade polio skrev en utmärkt sammanfattning av hans protokoll här. b) Det finns också 3 separata tidskriftsartiklar som visar att C-vitamin botemedel akut hepatit (ej kronisk).

c) 1950 en tidskriftsartikel verkade som visar att C-vitamin flera gånger botas reumatisk feber. Dosen var här var faktiskt lägre än den typiska hög dos C-vitamin, men det fortfarande regredierat reumatisk feber fint! Du kan se en sammanfattning av de läkare resultaten här: C-vitamin och reumatisk feber.


Det finns andra tidskriftsartiklar som citeras av Dr. Levy visar att C-vitamin kan besegra Dengue, West Nile-virus, och encefalit! (Se hans You Tube video här: The Great Vitamin C bekämpande.)

Så bör du tror att dessa gamla tidskriftsartiklar? Låt mig berätta varför jag omfamnade nästan omedelbart denna video: den stöds av en modern studie som visar C-vitamin aga Epstein-Barr, den natry, svårbehandlade viruset inblandade i mononeucleosis:

”Den kliniska studien av askorbinsyra och EBV [Epstein-Barr-virus] infektion visade minskningen av EBV EA IgG och EBV VCA IgM antikroppsnivåer över tiden under IVC behandling som överensstämmer med observationer från litteraturen som millimolära nivåer av askorbat hindrar virusinfektion och replikation in vitro. ” [1] Det finns också en ny studie som visar hög dos C-vitamin gör ganska bra mot cancer, uppenbarligen en annan immun utmanande överväxt för kroppen. Så bör detta vara framsidan nyheter? Självklart. Helt enkelt är det tydligt att hög dos C-vitamin är kanske den mest kraftfulla och effektiva antivirala på planeten. Och säkerhet verkar bergfast också, särskilt jämfört med alla moderna läkemedel, även om jag har en möjlig försiktighet som jag nämner nedan. Nu har jag att varna för att vi inte riktigt vet andelen framgångsrika eller ideala protokoll ännu för hög dos vitamin C. Men enligt min mening är detta definitivt något som bör studeras mycket mer än det är. Kommer det att bota 50% av patienterna? 100%? 20%? Vi vet inte. Men vad vi vet är att det är mycket billigt och verkar ha biverkningar att tala om. UPPDATERING: Forumet poster som ursprungligen larmade mig till Dr. Frye video lägger upp relevanta nyheter på C-vitamin botemedel och information här. Och kanske är rätt på våra fignertips en enkel lösning som kunde ha räddat oräkneliga liv. Min fru hade en släkting som smittats av mycket allvarlig form av dengue i Mexiko – några av de varianter är dödliga och vissa inte – och, tack och lov, återhämtade sig personen och gör fint. Men deras lidande och tid till återhämtning kunde ha utan tvivel kraftigt förkortas genom C-vitamin terapi. Och de kunde ha helt enkelt dog också. Många av er som läser detta förmodligen känner någon i en liknande situation som har kontrakterade eller varit utsatt för något av ovanstående dödliga sjukdom. Så varför skulle C-vitamin behandling inte beaktas och varför har det inte undersökts? Tja, du vet svaret på denna: du kan sätta ett patent på det, så varför bry sig, eller hur?

 

OBS: Det är viktigt att notera att i allmänhet läkarna talar om hög dos vitamin C. Du kan inte generellt uppnå de doser som krävs för att döda en av dessa super med standard oral vitamin C, även Ester-C, som du köper i butiken . Detta kan bara komma från intravenösa infusioner av C-vitamin eller (mycket stora) liposomala doser av vitamin C (förutsatt att du har en frisk tarm). Dessa doseringar ensam öka peroxidnivåer. VARNING: Jag har några varningar? Förment Vitamin C har ingen känd toxicty. Du kan bokstavligen ta gram och gram av saker med endast mindre symptom som visas i bästa fall. Betyder detta hög dos C-vitamin är utan risker som helst? Tja, är teorin att högre doser leda till kraftig peroxid produktion i inflammerade vävnader – och överskottet peroxid är vad dödar virus – men lämnar hälso vävnader orörd. Det här verkar födas ur av C-vitamin utmärkta kliniska resultat. Det viktiga är att det måste lämna friska vävnader orörd som, till exempel, en del experter tror att peroxid spelar en roll vid Alzheimers: ”Möjligheten för Abeta att generera H (2) O (2), och samspelet mellan H (2) O (2) med järn och koppar för att generera mycket giftig ROS, kan ge en mekanism för oxidativ stress i samband med Alzheimers sjukdom. rollen av tungmetaller i Alzheimers sjukdom patologi och toxiciteten av H (2) O (2) molekyl kan nära sammankopplade. ” [2] Nedre raden: Tänk på att många människor kommer att dö eller lida allvarlig skada från några av virus ovan med inga större kända biverkningar. Om peroxid verkligen skada neuroner, skulle man förvänta sig att vi skulle ha hört talas om det. Men diskutera ovanstående med en expert eller två. Och låt mig veta vad du ta reda på! Jag är glad att vi sannolikt har en bot här som skulle kunna rädda miljontals liv.   Referenser :: 1) Med Sci Monit, 2014, 20: 725-732, ”Effekt av hög dos C-vitamin på Epstein-Barr virusinfektion” 2) Läkemedel Aging, 2004; 21 (2): 81-100, ”Role av väteperoxid i etiologin för Alzheimers sjukdom: implikationer för behandling”