Bästa Hjärn Kosttillskotten

Vår  bästa Brain Kosttillskott Köpguide syftar till att ge en övergripande översyn av de 10 högst rankade, kund granskas och personligen testat hjärnan kosttillskott som 2016 har att erbjuda!

hjärntillskott

I denna dag och ålder, din framgång i skolan och / eller arbete, kräver ofta en konkurrensfördel att ligga steget före dina kamrater.

En av dessa fördelar, unbeknownst till många, är nootropa hjärnan tillskott.

I själva verket gjorde dessa tillskott sin debut tillbaka i början av 1970-talet då en rumänsk kemist, Cornuliu E. Giurgea, myntade termen ”nootropa” för att beskriva kosttillskott som hade förmågan att förbättra hjärnans funktion i ett antal olika sätt.

Dessa hjärnan tillskott är utformade specifikt till:

  • Boost minne och inlärningsförmåga
  • Stärka förmågan hos lärda beteenden och minne; och
  • Öka effektiviteten hos de kontrollerande mekanismer av cortex

I lekmannaspråk, kompletterar den bästa braind stöd i ett antal hjärnfunktioner, inklusive men inte begränsat till,

  • Förbättrad kognitiv förmåga
  • Minne
  • Intelligens
  • Koncentration
  • Koncentrationsförmåga
  • Motivering.

Med det sagt, oavsett om du är en nybörjare på college söker en fördel i klassen …

En högt uppsatt i college vill vara bättre förberedda för att komma in på arbetsmarknaden …

En 9-5 anställd vill öka produktiviteten …

Eller en vistelse hemma förälder söker mer energi och mental klarhet för att hålla jämna steg med dina barn …

Vi rekommenderar starkt att titta in en av våra bästa hjärn tillägg för det där lilla extra som du har letat efter!

Rekommenderade Brain Kosttillskott rangordnas från # 1 till # 10

# 1 Cerebral Success

Cerebral Success har blivit en av de mest kraftfulla och effektiva hjärnan kosttillskott på marknaden idag.

Med sin unika blandning av ingredienser, med stöd av sin egen peer-reviewed studie är Cerebral Success snabbt kunna ge nödvändiga vitaminer, näringsämnen och aminosyror som hjärnan behöver.

Som användare av tillägget kan vårt team vittnar om kraften i denna produkt.

Det, tillsammans med otaliga användarrecensioner som vi har läst från kunder av produkten, är anledningen till att denna produkt anses vara vår bästa hjärna tillägg.

Oavsett om du arbetar heltid, gå till skolan på heltid, eller titta på barnen på heltid, vi rekommenderar denna produkt att ta dig igenom dagen!

Köp Cerebral Success nu


 

# 2 Alpha hjärnan genom Onnit Labs

Alpha BRAIN skapades som en fullt balanserad nootropic, med vissa ingredienser som hjälper din kropp att vända upp acetylkolinnivåer, medan andra samtidigt upplyft de neurologiska komponenter som är viktiga för återstående lugn, fokuserad och mentalt driven.

Det finns en hel del likheter mellan Alpha Brain och Cerebral Success. Enligt vår mening är Cerebral Success den klara segraren.

Vi tillskriver detta till de egna blandningar i Alpha hjärnan som vi tror att under dos viktiga ingredienser som Cerebral Success ger mer av.

Men när helt kliva tillbaka – Alpha hjärnan genom Onnit Labs är fortfarande ett allvarligt häftigt nootropisk tillägg. Och om du aldrig har tagit en hjärna tillägg innan – Alpha Brain verkligen kommer att göra en skillnad för dig.


 

# 3 BodyQuick genom BrainQuicken

BodyQuick var konstruerad för att snabbt öka hastigheten av neural transmission och informationsbehandling, som innefattar perceptuell fokus, minneslagring, och återkallande.

Detta är en av de första riktiga hjärnan kosttillskott släpps ut på marknaden, och det är fortfarande som en kvalitet tillägg.

BrainQuicken är lite på dyr sida, kommer in på $ 44 per 22-45 portioner på Amazon. Detta beror på om du tar två eller fyra kapslar portion. För nybörjare, med endast två kapslar rekommenderas.

Som helhet är BrainQuicken inte vårt första val när vi vill ha en nootropic. Men det är en solid komplettera icke desto mindre.


# 4 FOCUSFactor med faktor Nutrition Labs

FOCUSFactor är en annan hjärnans hälsa näringstillskott på vår lista över topp 10 hjärntillskott på grund av dess unika ingrediens blandning av vitaminer, mineraler, antioxidanter och omega-3-talet.

Killarna gör det enkelt att vara fokuserad och på toppen av ditt spel, oavsett om du är på jobbet, hemma eller i skolan.

Fokus Factor är en av de ursprungliga hjärntillskott, och också en av de mest spridda. Men med denna berömmelse kan det också vara lite av hörnskär och brist på innovation som tiden går.

Så för att sammanfatta Focus Factor i ett nötskal – dess mycket konkurrenskraftigt prissatta, kommer så lågt som $ 22 på Amazon. Så, om du inte behöver högsta kvalitet spark – dess en stor pengar sparare.

Men för er som är rädda för att ”inte känna det – Focus faktor kan vara en besvikelse.


Nr 5 Excelerol

Som en växande varumärke i hjärnans hälsa industrin är Excelerol banbrytande framsteg i sina ingredienser som finns att avsevärt förbättra minne, koncentration och mental vakenhet.

Deras 100% vegetarisk flytande kapsel möjliggör snabb absorption, oavsett om du studerar för ett test, som arbetar på nästa geni idé eller bara rulla upp ärmarna för att ta sig igenom arbetsdagen.

Vad gör Excelerol skiljer sig från flocken, är dess stora mängd koffein innehåller örter. Guarana och flera andra koffein innehåller teer utgör majoriteten av denna formel, så att du vet att erfarenhet kommer att vara ganska stimulerande laddad.

De som inte gillar smaken av kaffe men älskar effekter kommer verkligen att uppskatta Excelerol.

Men för ett pris. Detta är en av de dyraste nootropics på denna lista.


 

# 6 Opti-Sinne (tidigare Alleradd)

OptiMind hjälper till att höja din energi, förbättra ditt minne, och hjälper dig att hitta ditt fokus, även när du är trött eller stressad.

Faktum är att de garanterar att du kommer att känna av effekterna inom 1 timme.

Perfekt för studenter, företagare, idrottsmän och företagsledare var Alleradd dynamiska 18-ingrediensblandning avsedd att fylla på signalsubstanser och prekursorer din hjärna förbrukar så att du kan fortsätta när andra slutar.

Opti-Mind är en av de mest populära hjärnan kosttillskott på marknaden hittills.


 

#7 Procera AVH

Procera AVH är, en mycket välkänd kognitiv förstärkare består främst av dess ”tre mirakel minnes molekyler”, som inkluderar acetyl-l-karnitin (ALC), Vinpocentine (VIN), och Huperzine (HUP).

Denna blandning har flera verkningsmekanismer, som börjar med blodcirkulationen till och hela hjärnan, vilket bidrar till att leverera mer syre och viktiga näringsämnen som behövs för näringstillskott.


 

# 8 Braino

Braino innehåller mega doser av kraftiga hjärn kosttillskott och deras kofaktorer, som alla kombinerar i en högkoncentrerad omfattande hjärntillskott formel.

Det låter bra, men när det kommer till hjärnan tillskott – det handlar om balans.

Och som du kan möjligen redan säga, är Braino ur balans. Denna super dosering av ingredienser kan fungera för vissa, men för de flesta av oss dess bokstavligen för mycket. Och att alltför mycket inte kommer billigt heller.

Braino säljs för ungefär $ 70 på Amazon som är långt till dyra för en prislapp per flaska för oss att rangordna denna hjärnan komplettera något högre.


 

# 9 Eureka

Även om de verkar vara en mindre varumärke, med 70 + 4-5 stjärnklassificeringar på Amazon, deras kunder verkar gilla produkten.

Med ett prisvärt paket en generös mängd kapslar ingår har Eureka en välförtjänt plats på vår lista över topp 10 hjärn tillskott.

Uppdatering: Eureka är inte längre finns att köpa på Amazon.

Vi kommer att ha en ersättare under de kommande månaderna som vi omvärdera alla de bästa hjärnan kosttillskott på marknaden.

Återkom med oss!


# 10 Doxiderol

Som med de flesta hjärn kosttillskott är Doxiderol annan produkt tillgänglig för studenter eller anställda i behov av lite extra hjärna uppsving.

Även om dess namn låter som ett receptbelagt läkemedel, är tillgänglig för omedelbar konsumtion via deras hemsida och Amazon denna produkt.

Jämfört med alla andra hjärn tillskott på denna lista är Doxiderol den dyraste, och innehåller den kortaste ingredienslistan.

I vår personliga åsikt, är denna produkt mycket över priser för vad du faktiskt får, och vi rekommenderar att du gör massor av forskning innan dykning i.