Köpa testosteron?

Funderar du på att köpa testosteron?

Du kanske är ute efter att öka dina resultat på gymmet, eller helt enkelt känner att du har lågt testosteron? Innan du gör det vill jag att du läser mer om det här nedanför, för att lättare inse vad som kan vara både dyrt, skadligt och olagligt. Det finns andra sätt att gå till väga, som är riskfria och även på många sätt också är enklare!

 

Utan att fråga om du vill ren 100% ren och effektiv testosteron du köpa den från ditt lokala apotek; Tyvärr är detta inte alltid ett alternativ och om det är du kommer att vara mycket begränsad i det belopp som du kan få. Att köpa testosteron från apoteket behöver du ett giltigt recept och att få ett recept som du kommer att behöva ha ett giltigt medicinskt ändamål; nej, prestandaförbättringar inte vara ett giltigt medicinskt syfte. I de flesta fall kommer du att behöva visa låg testosteron och detta kan endast avgöras i en officiell kapacitet i form av blodarbete. De flesta alla män någon gång i sitt liv kommer att drabbas av låg testosteron och tyvärr många av dem ignorerar det och låta sina liv lider. Var inte den här killen, Om du misstänker att dina nivåer är låga går doktorn, få ett recept och köpa testosteron direkt från din lokala hörn RX och dra nytta inom.

 

När vi köper testosteron på den svarta marknaden oftast kommer från en beställning på nätet eller via ett gym återförsäljare. Även om dessa är de två vanligaste metoderna för köpet måste vi också överväga mänsklig kvalitet och underjordiska former, liksom risken för förfalskningar kretsar kring båda. Köp Testosteron från gym Återförsäljare: I de flesta fall kommer detta att vara en av de dyrare metoder för köp; i de flesta fall gym återförsäljare är en mellanhand och han passerar en prisökning på dig för att gå med vinst. Däremot kan ett sådant köp vara mycket praktiskt eftersom du bara behöver gå fram till honom och göra en transaktion.


Risker även om du vill köpa testosteron utan träningssyfte

Rekordmånga män vänder sig till substitutionsbehandling med testosteron för att öka energinivåer, muskelmassa och sexlust. Läkemedelsföretag som tillverkar testosteron droger som Androgel starkt marknadsföra sina produkter lovande en bättre livskvalitet för män, och det är inte ovanligt att flera TV-annonser till luft under fotbollsmatcher och visar som riktar män. Verkligheten är att testosteronbehandling kan orsaka en rad komplikationer som kanske inte värt fördelarna. Även män är inte de enda som berörs av drogerna. Kvinnor, barn och även husdjur kan påverkas negativt.

Testosteronterapi och hjärtinfarkt

Flera studier dokumenterat flera möjliga risker för män som tar testosteron höjande droger. Dessa läkemedel är kopplade till flera hjärtproblem, inklusive hjärtinfarkt. En av de senaste studierna, som offentliggjordes den 29 januari 2014 i PLoS One tidskriften, fann att män äldre än 65 år och yngre män med diagnostiserad hjärtsjukdom hade dubbelt så stor risk att drabbas av en hjärtattack efter de första 90 dagarna av testosteronbehandling . Studien omfattade ca 56.000 patienter och genomfördes av National Cancer Institute och UCLA. Forskare jämförde data från patienter före och efter att de fått sin första testosteron recept. Denna 2014 studie var inte den första att höja röda flaggor om hjärt risker som är förknippade med testosteronersättningsdroger. Under 2010 och 2013, forskare genomfört två studier som publicerades i New England Journal of Medicine (NEJM) och Journal of American Medical Association (JAMA), respektive. Dessa studier involverade män som var svaga eller äldre och fann att dessa män var mer benägna att drabbas av flera hjärt ”händelser”, inklusive hjärtinfarkt. I själva verket, under NEJM studien, dog en man och utredare sade att det var sannolikt en hjärtattack som orsakades av testosteron användning.

Risken för stroke, mini-stroke och blodpropp

Enligt resultaten i NEJM och JAMA studier testosteron geler höjde också risken för stroke – även kallad en cerebrovaskulär olycka eller CVA. Män som tog testosteron droger var 30 procent större risk att drabbas av stroke. Vissa män som deltog i studien hade att genomgå ”akut artär-clearing” förfaranden, rapporterade Los Angeles Times. Män som använder testosteron har också lidit av mini-stroke, även kallade övergående ischemiska attacker eller TIA. Mini-stroke inträffar när blodflödet till hjärnan stoppas under en kort tidsperiod. Ungefär en tredjedel av människor som har en mini-stroke går på att ha en fullt slag inom ett år. En av anledningarna till män som använder testosteronbehandling läkemedel har Stokes och mini-stroke kan vara det faktum att testosteronbehandling droger orsakar blodceller att öka i storlek. Detta orsakar blodet att tjockna och ökar risken för blodproppar, vilket kan leda till en stroke.

Prostatacancer

Inte bara kan testosteronbehandling läkemedel påverkar negativt hjärtat, men de är också kopplade till en eventuell ökning av risken för prostatacancer. En av anledningarna till detta är en stegring i testosteronnivåer. En studie ledd av Dr Terrence Shaneyfelt involverar män som fick substitutionsbehandling med testosteron fann att det fanns en två-faldig ökning av risken för prostatacancer hos män vars testosteronnivåerna var högre än normalt. Studien genomfördes av Beth Israel Deaconess Medical Center och Harvard. En annan studie granskat journaler för sex urologi praxis. Män inblandade genomgick substitutionsbehandling med testosteron för sexuell dysfunktion eller ”föryngring”. I denna studie har ett antal män som diagnostiseras med prostatacancer efter att de började testosteronbehandling, några inom två år efter påbörjad behandling. Många forskare är överens om att fler studier behövs om förhållandet mellan testosteronbehandling och prostatacancer. Män som genomgår substitutionsbehandling med testosteron bör övervakas av läkare för att vara säker på att prostatacancer inte utvecklas. Män som har en historia av prostatabesvär ska inte använda testosteron produkter.

Andra Testosteron terapi Biverkningar

Hjärtproblem är inte de enda biverkningar kopplade till testosteronbehandling. Andra hälsoproblem kopplade till testosteronbehandling sträcker sig från sömnapné till prostatacancer.

Sömnapné, studier visar att testosteronbehandling kan förvärra obstruktiv sömnapné (OSA). OSA är ett tillstånd där luftflödet stoppar eller minskar under sömn på grund av en blockerad eller minskat luftvägarna. Det kan orsaka stroke, förmaksflimmer och hjärtischemi, ett tillstånd där inte tillräckligt med blod strömmar till hjärtat. Läkare rekommenderar behandling OSA innan testosteronbehandling. polycytemi

En annan bieffekt av testosteronbehandling är polycytemi, ett tillstånd som kännetecknas av förhöjda nivåer av röda blodkroppar. När alltför många röda blodkroppar produceras av benmärgen, det orsakar blodet att tjockna och ökar risken för blodproppar, vilket kan leda till stroke.

Hormonrubbningar, Testosteronbehandling kan rubba balansen av hormoner i kroppen. Detta kan orsaka förstoring av manliga bröst, hudirritationer, akne, fet hud och förändringar i hår mönster och tillväxt. Testiklarna kan också krympa, och det finns en risk för infertilitet som är irreversibel.

Hot mot kvinnor, barn och husdjur

Testosteronbehandling för män kan vara farligt för kvinnor och barn om de kommer i kontakt med läkemedlet genom att trycka på patientens hud. Detta sker oftast när män använder testosterongel och appliceringsstället utsätts för. Den som kommer i kontakt med appliceringsstället är i riskzonen för att utveckla biverkningar. Kvinnor kan uppleva akne eller hårväxt, och om de är gravida, kan det ofödda barnet skadas. Under 2009 utfärdade FDA en varning om biverkningar hos barn som utsätts för testosteron geler genom kontakt med applikationsställen. Symtom inkluderade onormalt stora könsorgan (penis och klitoris), avancerad ben ålder, tidig pubertet och aggressivt beteende. Unga pojkar kan även utveckla förstorade bröst. En läkare bör kontaktas omedelbart om dessa symtom uppträder. Husdjur utsätts för testosteron kan bli våldsamma och aggressiva

DET FINNS BÄTTRE LÖSNINGAR ÄN ATT KÖPA TESTOSTERON!

Naturliga kosttillskott för att öka testosteron

Här är en skrämmande tanke: Du kan vara mindre av en man än din far var, åtminstone hormonellt. En studie i Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism fann att i genomsnitt, testosteronnivåerna var högre hos män i samma ålder på 80-talet än de var under 2000-talet (på grund av forskare spekulerar, högre hastigheter av övervikt och bredare användning av läkemedel i dessa dagar). Har låg T är förknippad med minskad sexlust och mindre muskelmassa, och en ny studie visar även att lägre nivåer av testosteron kan öka risken för depression. Lyckligtvis, spikar styrketräning T, och leva en hälsosam livsstil också går en lång väg mot att hålla dina nivåer toppade. Men det finns några helt naturliga ämnen som kan hjälpa också.

 

Fenugreek

Denna ört, använts i århundraden i livsmedel, även poultices, rapporterades i International Journal of Sport kost och motion Metabolism ha minskat kroppsfett och förbättrade totala testosteronnivåer jämfört med placebo i en dubbelblind studie. Bockhornsklöver kan också vara till hjälp om du känner din sexlust är på tillbakagång, som annan forskning har funnit det kan öka libido. Du kan få den i curryrätter (det används för att smaksätta dem) och te, eller som ett komplement i TestroVax, av Novex Biotech, som lovar att öka testosteronnivåerna 42% på 12 dagar. (Novexbiotech.com)

 

Ingefära

Du vet att detta rotfrukt bäst som krydda som kommer på sidan av en platta med sushi (den som inte gör näsan bränna), men dess hälsofördelar är starkare än du någonsin trott. Ginger har visat att bekämpa illamående, inflammation, och även cancer; och, enligt en 2012 studie i Tikrit Medical Journal, det kan avsevärt förbättra testosteron och spermakvalitet hos infertila män. Riv några i en stek, eller få en koncentrerad dos av ingefära och andra T-vänliga föreningarna i A-HD Elite från BPI Sports. (Bpisports.net)

 

Tribulus terrestris

Det låter som en varelse från Jurassic World, men denna anläggning är värt att lära sig att uttala, särskilt om du inte har haft bra sex sedan dinosaurierna härskade på jorden. En studie 2012 visade att konsumera sex gram tribulus rot för 60 dagar förbättrade erektioner och frekvens av kön hos män med låga spermieantal. Det minskade också sexuell trötthet. Dessutom deras testosteron hoppade med hela 16%. ”Trib”, som det kallas, är taggig och bitter, så ser till ett tillägg för att konsumera det. EPiQ Quad Test innehåller Tribulus terrestris. (Epiqresults.com)

 

Zink

Det ökar testosteronnivåer hos friska män, om de är utarmat på mineralet.

Varje kille intresserad av naturliga hormonet optimering bör vara medvetna om zink. Det är huvud mineral av det endokrina systemet. Korrigera mikronäringsämnen är en av de viktigaste faktorerna i friska naturliga testosteron produktion och zink bara råkar vara en av de viktigaste mineraler för att se till att du får massor av. Enligt min åsikt, om du inte äter en ton av ostron och kött varje dag, skulle zinktillskott vara ett giltigt alternativ, och eftersom mineral förloras via svett de människor som utövar bör vara extra noga med att hålla sina zinknivåer toppade …

 

Magnesium

Ett flertal studier på män har visat magnesium vara positivt i samband med total testosteron. Tyvärr, brister i magnesium är vanligt att folk i allmänhet inte få nog av det från kostkällor. Vad magnesium gör är att öka biotillgängligheten av testosteron.

 

Omega 3

Fetter är viktiga byggstenar i produktionen av hormoner. En stor del av hormoner är sammansatta av aminosyror, fett och kolesterol. Alla sänkning viktiga fetter kan ha en negativ effekt på hormonella nivåer i kroppen. Många fetter är lätt tillgängliga i en traditionell diet. Men vissa typer, som essentiella fetter, kan endast i särskilda matkällor. Fiskolja kosttillskott, till exempel, är utmärkta källor till omega-3, en essentiell fettsyra.

Har du inte börjat äta Omega 3 än? Klicka då här för bästa pris för Omega 3!

Läs mer om allt det här längre ner, men först lite info om ”ZMA”, ett populärt och naturligt tillskott avsett för tränande (men som funkar precis lika bra som ett vardagligt tillskott för alla män) som innehåller zink, magnesium och vitamin B6!

ZMA – ett av dom bästa tillskotten du kan ta!

Du som tänkt öka dina resultat på gymmet, här har du ett bra kosttillskott för att säkert kunna göra det utan att köpa testosteron! (Det funkar lika bra på alla män oavsett om du tränar eller ej och höjer naturligt testosteronet i kroppen!)

ZMA är en synergistisk blandning av två mineraler, zink och magnesium, och en vitamin, vitamin B-6 eller pyridoxin. Alla tre av dessa föreningar är extremt viktig i biologiska processer, och USDA studier har visat att mindre än 70% av män får tillräckligt med zink, och mindre än 40% får tillräckligt med magnesium. Det har också visat sig att ökad motion kan leda till förluster av vitaminer och mineraler. Zink är särskilt viktig ur bodybuilding synpunkt på grund av sin roll i produktionen av testosteron (vilket fungerar lika bra på de som inte tränar!). Den gamla historien om ostron vara ett afrodisiakum är förmodligen relaterad till det faktum att de är höga i zink. Låga nivåer av zink och magnesium har en stark negativ effekt på muskeltillväxten. Så det är uppenbart att människor behöver dessa mineraler och vitaminer. Det som gör ZMA annorlunda är den form av zinken, och förhållandet i vilket det är i kombination med magnesium och pyridoxin.

En nyligen genomförd studie visade att zink i form av zink monomethionine aspartat i kombination med magnesium aspartat och vitamin B-6 (pyridoxin) när det ges till utbildning idrottare resulterade i 43,7% högre testosteronnivåer och 25% större IGF-1 nivåer, samt en 2,5 gånger större styrka ökning än en placebogrupp. Vad detta betyder är att ta detta tillägg under en period av åtta veckor gav ämnena högre testosteronnivåer och större styrka ökningar än de människor som inte tar ZMA.

ZMA är bra, men jag vill också tipsa om ett bättre naturligt testosterontillskott som på många sätt liknar ZMA. Det innehåller också Fenugreek vilket gör just TestoMax till ett ganska unikt testosterontillskott. Det är helt naturligt och kräver inget recept, du kan lugnt och säkert ta det i samband med träning eller för att få ett bättre välmående i vardagen!

Köpa testosteron vs naturligt testosterontillskott 

Slipp oroa dig för farliga bieffekter och slipp dyra injektioner av rent testosteron. Att köpa testosteron har många nackdelar och få fördelar. Se dig istället om efter testosterontillskott, och då endast med NATURLIGA ingredienser så kan du känna dig säker!

 

Rent testosteron bieffekter:                                                         

Dyrt, olagligt, Illamående eller kräkninga, förändringar i hudens färg, impotens, utlösnings problem, minskade mängder av sperma, minskad testikelstorlek, smärtsam eller svår urinering, andnöd (även med mild ansträngning), bröstsmärta eller tryck, smärta sprider sig till käken eller axel, svullnad i vrister eller fötter, snabb viktökning, blodpropp i lungan, bröstsmärta, plötslig hosta, väsande andning, snabb andning, hosta upp blod, blodpropp i benet, värme eller rodnad i ett eller båda benen, höga nivåer av kalcium i blodet, magsmärta, förstoppning, ökad törst eller urinering, plötslig muskelvärk eller svaghet, ledvärk, förvirring. 

Även rastlöshet, leverproblem, klåda, aptitlöshet, mörk urin och gulsot (gulfärgning av hud eller ögon) mm.

 

NATURLIGA testosterontillskottets fördelar:

  • Billigt
  • Lagligt och receptfritt
  • Endast naturligt innehåll
  • Piggar upp och håller energin jämnare
  • Bättre humör
  • Mer ork på gymmet och bättre resultat!
  • Enkelt att använda (endast tablett till måltid)
  • Slippa oron av bieffekter!

 

Läs mer om det naturliga testosterontillskottet vi rekommenderar här!